HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

16 Ekim 2010 Cumartesi

En Güzel Albüm(Dergi) Spatulaa



Spatulaa adlı üyeyi ziyaret ederek dergiyi(albümü) ayrıntılı bir şekilde incelebilirsiniz... :)


Bu sıralar dergi çıkaramayacağım için bu şekilde küçük seçimler yaparak yayınlamayı düşünüyorum...

13 yorum:

tessa994 dedi ki...

çok teşekkürler cnm. ben spatulaa ya baktım gerçekten çok kaliteli bi dergi olmuş :) sen de ii bulmuşsun bu arkadaşı. çünkü paylaşılmaya değer bir dergi :)

Adsız dedi ki...

Aslında o beni buldu :D Evet kesinlikle çok hoş bir dergi...

tessa994 dedi ki...

bencede :)

spatulaa dedi ki...

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum şuan üzerinde hergün çalışıyorum internetten bilgi topluyorum yazıyorum kendim bilgiler ekliyorum çooook teşekkür ederim dergimin böyle güzel bir sitede yayımlansını çok istiyordum :) <3

Adsız dedi ki...

Eğer sen duzenlı bir sekilde dergnde yenilikler yaparsan ve senin gibi guzel dergileri olan uyelerin dergilerini blogda yayınlarız :) Blogumuzun farklı olmasını istiyorum... Bu blogu surekli takip etmenizi istiyorum bunun için elimden geleni yapmaya gayret göstereceğm. :)

spatulaa dedi ki...

Hergün düzenliyorum canım albümü artık düzenlediğimde sana haber vereceğim :) sana bir sorum olacak yeni şeyler yazıp dergime koyduğumda sence eski şeyleri silmeli miyim ? yoksa arka sayfalara mı yenilikleri eklemeliyim ?
öndekini arkaya geçirmeye kalksam içim çok zor oluyor.Bu arada blogunu hergün ama hergün takip ediyorum.Stardoll la birlikte bloğunu açıyorum.Bence harika bir blog :)

Adsız dedi ki...

Hmm... Şöyle söyliyim mesela bedava sayfan varya yeni bedalar geldiğin de o sayfnanı değiştir ama sınırdan bir konu yaparken arkaya ekle...

Adsız dedi ki...

Sınırdan değil sıfıdan olacaktı pardon... Bu sırada bloga bu kadar sık girmene çok sevindim :)Çok teşekkür ediyorum. Bana dergideki yenilikleri haber verirken mesaj olarak atki göreyim.

irem dedi ki...

buraya suite içinde biri aranıyor mu olmak istiyorumda.

Adsız dedi ki...

Anlayamadım?

irem dedi ki...

yazar moda yönetici falan varya onlara suite planı flan da olucak mı?olmak istiyorumda onu demek istedin cnm.bu arada sitene bayıldım

Adsız dedi ki...

Şimdilik öyle bir şey düşünmüyorum.

irem dedi ki...

pki ne olabilir çok istiyorum çok hoş dergi en güzel me-dollu seçmekte yardım edebilirim-albün-suite-sahne lütfen çok harika site

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails