HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

1 Ekim 2010 Cuma

Stardoll'dan Müthiş Hediye



Evet arkadaşlar yanlış okumadınız. Stardoll herkese 1 günlük bedava ss lik veriyor. ama stardoll vermiyor. kötü yanı bu. Biriktirdiğiniz stardollarlarınız varsa hemen indirimden yararlanın derim :)

12 yorum:

Adsız dedi ki...

yha benim 24 sd vardı dün hepsini harcadım keşke harcamasaydım .... şmidi 7 sd var nese bu arada kohls kapandımı bulamıyorum

Adsız dedi ki...

evet kapanmış sanırım

Adsız dedi ki...

hic indirim falan yok hepsi yalan

Adsız dedi ki...

. ama stardoll vermiyor diye yazmasnn ama o stardollar olmasn xd
yaa bedavaları çok geç verion :((

tessa994 dedi ki...

aşkolsun valla yhaa gördüğüm anda koyuyorum. Daha da mı geç oluyo yhaa . kimi en erken sen koyuyosn diyo kimi geç koyuyosun diyo ben napıyım şimdi?????

Adsız dedi ki...

yok cnm siz gerçekten çok hızlı koyuyuosunuz en güzel site diyebilirim =))

Adsız dedi ki...

yooo önce snn sitene bakarım bedava varmı die yok oluo bazan diğer sitelee bakarım hepsi koymus sn çok yavas koyuyosn !!!

tessa994 dedi ki...

o zaman ilk önce diğer sitelere bak! yetişebildiğim kadar yetişmeye çalışıyorum. eğer ben olsam daha hızlı koyarım diyosan bi blog aç ta senin blogunun reklamını burdan yapalım. bakalım kim daha hızlı koyuyomuş allah allah yhaa kusura bakmayın ama bu kadarınıda haketmiyorum doğrusu. bu arada diğer sitelerin adını duymayıda çok isteriz!!! bi yorum olarak atarsın artık.

Adsız dedi ki...

Amann ya sen takma öyle m*lları...
Dediğin gibi site açsında görelim...
Yada açmasın kendisi yapamıyoya buradan fln çalar resimleri iki saat anlatmak için uğraşırız xP

tessa994 dedi ki...

yha cnm ölede bide şöyle kendini biimezler bişeler saçmalayıp durmasa, şevkimizi kırmasa olmuyo yha illa ki bi prüz çıkarıcklar :( insanı deli ediolar!!!!

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

canım sen on ları kafaa takma ben ilk önce sana baktım ben ss ol yazısına tıkladım hemen sen yazmışsın valla çok hızlısın birde bu okullar var ödev var ders çalışmak var birde bugün bizim sınavımız var sınavdan önce stardolll oynuyom yüksek alıyorum :D

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails