HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

23 Ekim 2011 Pazar

Van'daki arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza, kardeşlerimize...


ArkdaÅŸlar bu gün Van'da 7.2 ÅŸiddetinde oldukça büyük bir deprem oldu. Yakınları ölen arkadaÅŸlarımıza, kardeÅŸlerimiz vatandaÅŸlarımıza buradan baÅŸ saÄŸlığı diliyoruz, Allah rahmet eylesin. Van'daki durum hiç iyi deÄŸil... Dua edelim çabucak düzelsin her ÅŸey...  Bir sürü apartman ve birde öğrenci yurdu göçmüş.

Kızılay, İHH gibi ekipler Van'a gitmiş. Hatta çevre illerden de yardım için belirli kişiler gönderilmiş bölgeye. Allah yardımcıları olsun. :( Haber sitelerinden ayrıntıları okuyabilir yada akşam haberlerinden seyeredebilirsiniz...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

77 kişi ölmüş inş bu sayı artmaz allah hepsine yardım etsin ve korusun bi daha böyle bişey yaşanmasın :(

ugur_bocugu

CharliePapatya dedi ki...

Haklısın tatlım şehitlerin üstüne yaramıza tus basıldı gibi oldu :( Allah'ın işine karışılmaz,olacağı varmış olmuş.Biz sadece üzülebiliriz,ölenlere dua okuyabiliriz.

Adsız dedi ki...

^^ Kesinlikle...

Polyterpe dedi ki...

Bir de adalet yerini buldu diyenler de var. Sanki doğudakilerin hepsi PKK'lı. Sinir ediyorlar.

Adsız dedi ki...

^^ Kesinlikle katılıyorum. Türkiye'nin içinde kardeş kardeş yaşayan herkes vatandaşımızdır. Türk, Kürt, Azeri, Amerikalı, Afrikalı vs... ne fark eder? vatandaşımızada bi'şey ollursa hepimiz üzülürüz. Her şeyden öte o da bir İNSAN. :)

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails