HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

9 Ekim 2011 Pazar

Klüp ~ Natura Faces







Üye sayısı istenilen için verilen rakamları geçmiş. Bedavalar gelir mi bilmiyorum..

Yine de üye olmak istiyorsanız: 
   adresine gidin ve üye girişi yapın.
Ardından "Klube Katıl"a tıklayıp katılabilirsiniz. 



Natura Faces Mağazasına gitmek için resme tıklayın. 



3 yorum:

Polyterpe dedi ki...

^^ Bloguna yorum olarak yazdıklarımı buraya da yazıyım belki kaldıramaz, silersin yorumumu.

"Son 2 kaydını J-Stardoll-TR den çalmış ve bir kaydımızın altına da blogunun adresini yazmışsın. Bu ne yüzsüzlük be! Başkalarının yayınlarıyla blogunu yönetemezsin. Biraz kendin bişeyler yapmaya çalış. Başka bloglardan çalma! Biz kendimiz uğraşıp yazıyoruz. Sen de öyle yapmayı dene bir. Yapamıyorsan da blogger'la uğraşma. Çalınan yayınlarla blogunu idare ettiriebilirsin ama kendi emeğin olmadan yağtığın için ne kadar yayın çalarsan çal hırsızlık yaparak insanların kalbini kazanamazsın. Ya blogumuzdan -başka bloglar da dahil- çaldığın kayıtları sil yada işi büyütelim. Senin seçimin.

Ayrıca blogda hiç kullanıcı adın da yok. Senin gibi korkaklarla, hırsızlarla uğraşılmaz ama bizim blogumuzun da bir telif hakkı var. Çiğneyemezsin onu!


Başka bloglardan da çaldığın bu kayıttan belli! http://stardoll-bedavalarim.blogspot.com/2011/08/stardoll-yeni-bedava-afis.html"

Erin dedi ki...

Sorunlu bu arkadaş sanırım birçok kaydımızın altına kendi blog adresinin reklamını yapmış.Kesinlikle sorunlu.Sanki burası reklam alanıymış gibi...Töbe töbe,ya sabır.

Adsız dedi ki...

Ben alamadım geç farketmişim rakamlar geçmiş :( Ama olsun yinede teşekkürler emeğiniz için. Güzel blogunuz var. Artık takibimi buradan yapacağım. Teşekkürler j-stardoll-tr :)

KULLANICI ADI: kdze67 Ziyaret ederseniz sevinirim :)

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails