HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

15 Ekim 2011 Cumartesi

Tuya'dan Öneriler...

Evet sevgili J-Stardoll-TR takipçileri :) Karşınızda başında benim olacağım yepyeni bir köşe var.. Tuya'dan Öneriler.Bu köşede ''öneri'' olarak sayabileceğimiz , medoll güzelleştirmek olsun, para kazanma yöntemleri olsun ve başka aklınıza gelebilecek hertürlü stardoll önerisi ... Gerektiğinde birbirimize yardım edeceğiz gerektiğinde tartışacağız.. Evet umarım bu öneriler medollunuzu güzelleştirir size bilgi verir ve para taktiklerini kapmanızı sağlar..Umarım keyif alırsınız kısaca :) Her hafta en az 2 tane öneri bulacaksınız.. Başlıyorum aşağıya :)


---------------------------------------------------------------------------------
GELECEĞE YATIRIM..




Evet.. Herkes sevmediği şeyleri satarak para kazanmak ister öyle değil mi ? Size bunun hakkında bir öneri..Miss Sixty.Herkes biliyordur Miss Sixty mağazasını.Miss Sixtyden bütün paranızı bitirmeyecek şekilde alabildiğinizi alın derim.İleride Miss Sixty de ÇOK değerli olacak.Miss Sixty ileride hangi mağaza gibi olacak? diye sorarsanız örnek vereyim ; DKNY , AMYCLAIRE ,LE DECOR ve ELLE... dördününde  de starplazadan kalkacağını ve birdaha gelmeyeceğini bilmiyorduk.Şimdi ise İnsanlar bu mağazalara 500 er stardollarlar veriyorlar .. Hiç beklemediğiniz birşey çok değerli olabiliyor.DKNY yi ele alırsak..Herkes DKNY scuba dressi biliyor heralde, yada ELLE Basic Miniskirt.İnsanlar hiç bu kadar değerli olacaklarını bilmiyorlardı.Şimdi ise 3000 sd veren oluyor.. Bence Miss Sixtynin sonuda böyle olacak.Kısacası alabildiğiniz kadar Miss Sixty alın..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Katılıyorumm! :)) Ve hesaplarıma göre sadece Miss Sixty'ye SS olduğumda 113 dolar harcayacağım. :D 103 dolarım kasada duruyor, harcamıyorum onu. Ve köşene bayıldım Tuya! Bu konuda harikasın. Ve şu giyim kuşam konusunda... Medoll'unun kıyafetleirne bayılıyorum. :D Takipçilerimiz yaşadı. Senin harika önerilerin onlar için! :))

tuyanaz dedi ki...

teşekkürler canım :) umarım herkes beğenir.. ayrıca o senin güzelliğin ;)

Adsız dedi ki...

Miss Sixty'ler hem Antidote, Young Hollywood kadar pahalı değiller, hem de bazı kıyafetleri benim çok hoşuma gidiyor ama Miss Sixty almak aklıma gelince hep Stardollar'ım bitmiş oluyor nedense. Yeniden Süperstar olunca kesinlikle alacağım. Şimdiki ürünlerin çok pahalı olacağı kimin aklına gelir ki ? Bunu hatırlattığın için teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

^^ Miss Sixty'ler Antidote kadar pahalı değil ama gittikçe pahalılaşıyor. İlk koleksiyondan 6 dolara ürün bulabilirken şimdi 10-30 dolar arasında çıktı fiyatlar. DKNY'lerde normalde 6-7-8-9 dolar falandı. LE'ler ben kendimi bildim bileli pahalı. :D Ve eminim ilk Antidote'lar da şimdiki sezonlar kadar pahalı değildir. Stardoll ürünlerin kapıldığını, değerlendiğini görünce artırıyor fiyatları...

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails