HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

21 Ekim 2011 Cuma

Tuya'dan Öneriler-2-

PARA KAZANMAK
Eveet arkadaşlar :) Herkes umarım iyi günler geçiriyordur :) Yazıma başlamadan önce iki şeyden dolayı özür diliyorum ; 1.si yazmakta biraz geç kaldım,sınav haftasındayız da.2.si yazılarımın çoğunlukla süperstarlara yönelik olduğundan ve olacağından dolayı özür dilerim...
Konumuz; Para Kazanmak.Para Yükleye yükleye nereye kadar ? Stardoll bizi düşünmüş starbazaar diye birşey yaratmış ? Onu kullanmayı bilmek lazım.Evet Size adım adım para kazanma-satış yapma taktikleri vereceğim.
Cimri Olma.
Asla param bitecek diye değerli şeyleri ucuza bulunca almamazlık yapmayın.İnsanlarla pazarlığa girin,olabilecek en ucuz fiyatı tutturmayı çalışın,kazıklanmayın :)
Fiyat Belirlemek.
Asla 20 ye aldığınız şeyi 200 e falan satmaya çalışmayın.Anlayacağınız araya çok fazla kâr koymayın.Karşınızdakinin yerine koyun kendinizi.Çok sevdiğiniz birşey bile olsa 5e alınan şeye 300 verirmisiniz ? HAYIR.
Broadcast Ver.
Starbazaarınızı uygun fiyatlı ürünler ve Değeli markalarla döşedikten sonra en az 10 tane aralarda bir 5 er saniye olmak üzere TÜM DÜNYANIN görebileceği broadcast verin.Sadece 50 sd tutacak.
Satışlar Tavan Yaptıı 
Broadcast verdikten sonra stardolldan çıkın.Dinlenin.Stardollu unutun.Hobilerinizle ilgilenin.En az 1 saat geçirin böyle.1 saat sonra girdiğinizde en az 2 satış yapmazsanız ve harcadığınız sermayeyi kazanmazsanız bende Tuya Değilim :)
ÖNEMLİ NOTLAR :
*Starbazaardan ürün bularken arama butonundan marka bölümüne gelin ve DKNY en başta olmak üzere DKNY,LE,ELLE ve YOUNG HOLLYWOOD lara bakın.(fiyat aralığını ben 2 ile 350 arasında tutuyorum ama siz kendinize göre belirlersiniz.)
*En çok satan ürünler ve fiyat aralıkları ;
  -DKNY Scuba Dress 1000 ile 3000 sd arasında :/
  -ELLE basic miniskirt 200 ile 500 arası
  -ELLE Extra long modern blazer 300 ile 500+
  -LE Cloudy Tutu 300 ile 500
  -AMYCLAIRE
  -LE Skeleton Tee 400 ve üstü vb. Ama çoğu DKNY ve LE çok satıyor.Bunlar başlıcaları.




 Tuya'dan sevgicikler <3

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Tuyaa! Yine harikasın!!! Bu öneriler müthişş! Bir de takipçilerimiz yorum yazıp en azından teşekkür etse çok daha mutlu olacaığını biliyorum ancak, yazmıyorlar... Belki ileride değer verirler bizim emeklerimize... Ama ben biliyorum, senin şu emeklerini... Ellerine sağlık, tekrar tekrar teşekkürler... :))

Adsız dedi ki...

Vee ben bu mükemmel yazılarından dolayı blogda sana özel bir bölüm açtımm!! :)) Tuya'dan Öneriler... diye. :)) Artık Anasayfada görünüyor ismin. <3

tuyanaz dedi ki...

birşey değil canım :) beğendiğine çok sevindimm :) ayrıca tuyadan öneriler köşesi içinde çok teşekkürleer <3 umarım insanlar da emeklerimizin karşılığını verir.sonuçta herşey onlar için :D <3

SILA dedi ki...

Mükemmel Olmuş Tuyaa ♥ Tebrik Ederim..

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails