HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

5 Ekim 2011 Çarşamba

Sınırlar, sınırlar, SINIRLAR!

Arkadaşlar artık bıktım! Çevremde bir sürü sevdiğim insan var, hepsine değer veriyorum. Ama şu pürüzler illede çıkmakda zorunda. Onların kökünü kurutmak imsansız! Başkalarının bilgilerini sömürerek beslenen, kendi beyinleri tek yöne kurmuş insancıkları izlemekten, onların bana AİT OLAN ŞEYLERİ ÇALMASINDAN SIKILDIM, USANDIM! Her yerde kurallar ve sınırlar vardır. Bu kurallar çiğnemek için değil, uygulanmak içindir. Bu blogdan kopyalanan BANA AİT OLAN HER ŞEYİN TELİF HAKKI YANİ YASAL HAKKI BANA AİTTİR! YASALARLA KONUŞUYORUM! ANLIYOR MUSUNUZ? YASALAR! 


Şimdi o biricik akllında kötülük bulunmayan akıllı arkadaşlarımdan bir ricada bulunacağım. Sınırı aşan ve beni usandıran biri var. Onu uyardım. Bir çok kez ama beni dinlemedi. O halde onun bu yaptığına göz yummayacağım. Kimsenin altında EZİLMEYECEĞİM. Haklılar daima üste çıkmalıdır. Blogunda sürekli benim yazılarımı fikirlerimi yayınlıyor. Rica etsem şikayet eder misiniz? Blogunu kendi tanıtımından görebilirsiniz. Burada onun blogunun reklamını yapmayacağım. Zaten o blogda ona ait hiç bir şey yok. Hepsi öteki bloglardan DERLEME TOPLAMA ÇALMA!


irem-bugs-bunny adlı HIRSIZI şikayet edenler kullnıcı adını yazsın onlara teşekkür amaçlı bir 5/5 vereğim, kulüplerine üye olacağım. :))

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Şikayet ettim kullanıcı adım simsonpop:) Ama oyada klüplerime üye olmanada gerek yok:)Herzaman haklı olanın tarafını tutarım:)

Erin dedi ki...

Pişkin valla bu kız,benim yine yazımı çalmış!

irem dedi ki...

ya anlamakmı istemiyorsunuz ?
ben sizden arkadaşım adınada özür diliyorum ama sizin blogtan ben kopyalamadım.
O blog sadece benim değil.Arkadaşımında !
Ben koymadım o yazıları !

Adsız dedi ki...

Özür dilemen YETMİYOR! O blog kapanacak yada sen stardolldan atılacaksın. Başka çaresi yok. Arkadaşının adınıda ver onuda yazalım istersen?

irem dedi ki...

tamam ozaman sizin blogtan alınma olan şeyleri kaldırıyım olurmu ? tekrar özür dilerim(z)

irem dedi ki...

Dediğim gibi şuanda çıkmam gerekiyor ama özür dilerim.. Blogtan yarın itibariyle sizin yazılarınızı / resimleri kaldıracağım

Erin dedi ki...

Eğer eline yapışmayacaksa benimkinden ÇALINANLARI'da kaldır bir zahmet! Yazılarımı pişkin pişkin yürütüyorsunuz sen ya da ne hikmetse adı olmayan o arkadaşın herneyse,çalıp durmayın!

Ne J-STARDOLL-TR'DEN NE DE STARDOLL OF STARPOPİT'TEN YÜRÜTTÜĞÜNÜZ BİR KAYIT,RESİM,YAZI HERHANGİ BİR ÇÖP GÖREYİM,ÖYLE BİR ŞİKAYET RAPORU YAZARIM Kİ STARDOLL'DA BARINAMAZSIN.AMA İNSAN OLDUĞUM İNSAFLI OLDUĞUM İÇİN O RAPORU YOLLAMIYORUM.BİR DAHA BİZE AİT BİR ŞEYİ SENİN BLOGUNDA GÖRÜRSEM,YA DA GÖRÜRSEK BUNDAN DAHA FAZLA İYİ BİR KARŞILIK BEKLEME BİZDEN.

irem dedi ki...

anlayışınız için teşekkür ederim. kaldırıyorum zaten. bundan sonrada olmaz.. arkadaşımıda uyardım.

Erin dedi ki...

Sonunda,onca uyarıya didinmeye bir olumlu cevap aldım.İyi yapıyorsun kaldırarak.Çalıp çırpmadan kendi ellerinle blogunu yetiştir bundan sonra.

irem dedi ki...

Tamam Peki rica etsem stardollda engellemişssin galiba beni engeli kaldırıp eklermisin birşeylere soracağımda..
adım : irem-bugs-bunny

Erin dedi ki...

Ne soracaksan buradan sor arkadaş listem'e kimseyi almıyorum.

irem dedi ki...

bu bedavaların yapılışını nasıl buluyorsunuz yani:
örneğin http://proxy.trash.pl/ adresine gidip proxy ye şu adresi yaz gibi yani o linkleri nereden buluyorsunuz?

Erin dedi ki...

Zamanla öğrenirsin.;)
Ben bloglardan almıyorum yaza yaza bakıyorum bunu bil sen yeter.Ara bul internette yabancı blogları gez.bilgi edin ama çalıp çırpma otur kendin yap.Hazıra konma.

Sana bu kadar açıklama yeter artık birşeye cevap vermem.Benim bloguma yada bu bloga ait birşeyi sende görmek istemiyoruz bunuda aklından çıkarma.

irem dedi ki...

tmm bikaç yabancı blog buldum :)

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails