HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

13 Ekim 2011 Perşembe

Düzeltme!

Arkadaşlar arkadaşımız Gökçen'in nereden öğrendiğini bilmediğim bilgileri tamamen yanlış!


____________________________


Vefat eden arkadaşımız 63emily64...


Ölen arkadaşımızın adı Melek'ti ve o fotoğraftakide o değildi... Bilmiyorum bu fotoğraf ortaya nereden gelmiş. 11 yaşındada değildi. Daha büyük olduğunu biliyorum, tam yaşını bilmiyorum. Ve ölmek bir kötülük falan değildir! Eceli gelen ölür. Bir günah dolayısı ilede falan da ölünmez. Niye öldü neden böyle oldu demekte bize düşmez. Bu konuda oldukça bilinçli biri olarak ben bunları yazmam. Yazarım yazmış. Bunu burada altını çizerek belirtiyorum.


Melek gerçekten iyi biriydi... Ben onu şahsen pek fazla tanımıyordum ama biliyordum. Ruhuna okuyacağınız bir fatiha, bir dua onu oylamaktan daha çok ona yardımcı olacaktır. O'nun için artık onu oylamak bir şey ifade etmiyor... Bunu ona olan sevginizden yapabilirsiniz elbet fakat, ona edeceğiniz bir dua ona şimdi daha çok yardımcı olacaktır... Emin olun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.




Ölüm sebebi İlik Kanseriymiş. Bazı içi fesat kişiler CG olmak için öldü numarası yapıldığını falan düşünüyor ve bu beni deli ediyor! Yonca, Ayşegül, Demet, Deniz bunların işi gücü hep beraber birlik olup size yalan söyleyecekler? Töbe töbe... Almanya'ya ilik nakli için gitmiş fakat geri dönememiş... Hepimiz onun için üzgünüz. Bir yanımız acıyor... Ailesine ve yakın arkaşlarına baş sağlığı diliyoruz... 


Veee! Şu Stardoll'daki yalancıları görmekten bıktım. Melek öldü ve CG oldu diye önlerine gelene öldü diyip oy toplamaya çalışıyor. İşleri güçleri yok onların. Ve bir ölümü kullanıp böyle adice bir şey yapmak da yalnızca kalbini kötülük kaplamış kişilere aittir. Rica ederim onlarla ortak olup Melek'in ölümünü kullanıp, başkalarınıda öldü diyip oy toplamayın. Bu çok iğrenç bir durum... 

7 yorum:

Gökçen dedi ki...

Çok, çok özür dilerim. Bilgileri aldığım kişi böyle söyledi. O kişinin yalancısıyım. Böyle bir konuda yalan söyleyeceğini düşünmemiştim. Tekrar, özür dilerim.

Adsız dedi ki...

katılıyorum çok iyi bir yazı olmuş gerçekten ve bloğunu hergün takip ediyorum canım web tasarım bende yapıyorum 7 ay oldu ben biraz yeniyim ve çok iyi yapıyorsun çok hoşuma gidiyor ve soru sormak istiyorum sana kabul edersen tek başınamı öğrendin yoksa sitemi var bana arkadaşım tazsiye ettide program indirip yapıyorum cevabını bekliyorum canım.

Adsız dedi ki...

^^ Tek başıma öğrendim. Rehberleri araştırdım falan filan... :)) Genel olarak bir site yok. Googledan merak ettiklerimi araştırarak ilerledim. ;)

Adsız dedi ki...

Öldü mü Ölmedi mi?

Star.Sharpay dedi ki...

çok üzüldüm evet bende pek tanımazdım ama bildiğim kadarıyla gerçekten iyi bir insandı mekanı cennet olsun <3

KristaL - JeanstaL - [başka bilgisayardan giriyorum. bloggera giriş yapamdım. xD] dedi ki...

Adız yukarıda yazılanlardan bunu anlayamadıysan ben sana bunu açıklasamda anlayamayacaksın.

Star.Sharpay'cım... Yorumuna katılıyorum. Aynı dyguları yaşıyor, ortak acıyı paylaşıyoruz.

Adsız dedi ki...

PArdon Jeanstal düzeltme dediğin için yanlış anlamışım özür dilerim ama bende çok üzüldüm...

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails