HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

1 Ekim 2011 Cumartesi

Bu Haber Sizi Stardoll'dan Soğutacak...


StardllofStarpopit'ten ALINTI!




Kötü Haber

Houpisonfire'ın blogunda okudum bu haberi.Bendende size minik bir yazı.

Bundan sonra Stardoll bedavaları web proxy siteleri ile yapılamayacakmış.
View-finish'li bedavalar bundan sonra manual proxy olacakmış.:@

Eğer böyle devam ederse ben bedava yazamam bloğa çünkü benim bilgisayarım adres ve b nok.'sına girdiğim numaları algılamıyor.Yani herşeyi doğru yapsamda o bedavayı alamıyorum.Yarışmalar sayfasına dönüyor.Manual proxy olmuyor benim bilgisayarımda anlayacağınız.
Yabancı ülkelere ait olan bedavaları bildiğiniz gibi goproxing.com gibi sitelerden alıyorduk.Artık böyle alamıyoruz.Tarihi bitmemiş bir bedavayı kontrol ettim,baktım olmadı.
Süresi bitmediği halde,Contest&Events'a döndü.Yani bu doğru bir haber.



Ve Stardoll'a yaptığı koca ayıp için teşekkür ediyorum bizi çok ama çok mutlu etti.Hani sanki avuç avuç bedava verdi,sonrada ne halleri varsa görsün dercesine elimizden aldı gibi birşey oldu bu olay.

Gerçekten yazıklar olsun Stardoll çalışanlarına.Bizim ülkemizde hiç adam akıllı bedavalı yarışma yapılmıyordu birde bu çıktı.
Daha ne diyeyim ben size...

Değişen birşey olursa,gelişmelerden haberdar ederim yine.

~Starpopit

11 yorum:

Adsız dedi ki...

bende az önce denedim, aslında oluyorlar
ilk önce her zamanki gibi link değiştirip denedim view i finish yaptım olmadı, yarışmaya katıldım, yani anketi doldurup yarışmaya katıldım ( turuncu şay boyası bedavasını yaptım) geldi. sizde deneyin bi isterseniz.

:/ iki bedava şeyi çok gördü heralde stardoll

clumsy_devil

Erin dedi ki...

clumsy_devil yağtığın bedava gelmiş olsa bile yarın ya da sonraki gün illaki web proxy'de geçersiz duruma geçecek o bedavalar.
Manual'den nefret ediyorum çünkü benim bilgisayarımda olmuyor ve uyuz ediyor bu durum beni.Stardoll'un üyesi arttıkça çalışanların götü kalktı resmen.Rezalet!Ama anacım onlarda tabi parayı gördüler gözleri bizi görür mü hiç?Adamlar resmen darphane gibi.Onlar bizi niye düşünsün ki?Parayı kazanan onlar sonuç olarak.Kar yapıyolar herşeyden,heryerden.Bu gidişle Stardoll batarsa hiç şaşmam ama batarsa hiç üzülmem.Çünkü onlar sadece kendilerini düşünür.Bize iki bedavayı çok görenden hayır beklemem ben.

Erin dedi ki...

Bu gidişle Stardoll batarsa hiç şaşmam derken,

ilerde bedavalardan fazlasıyla mahrum kalırsak millet oyundan soğur oyunu bırakır kitle aşağıya düşerse diyecektim arada dememişim.bunu kast etmiştim orada yani.*-*

Bir gün Stardoll batarsa bir tanker kına göndermek gerek ama parasını onlar versin işlafiaş yeterince yatırım yaptı millet siteye. :c

Adsız dedi ki...

Merhaba Yha bende dün bir bedavayı yapayım dedim olmadı bendede manuel desteklemiyor.Var yok 2-3 bedavamız vardı oda gitti eğer bedavları desteklemiyorsa Stardoll Bir çantaya 560 starcoin istemesin.Resmen rezalet ben Stardolla kim bilir kaç lira verdim Süperstar oldum.Şimdide çok basitmiş gibi neler oluyor.Eğer site iflas ederse verdiğim parayı geri istiyorum...

i_r_e_m_166 dedi ki...

Verdikleri bedavaların çoğu rezaletti zaten , aralarında çok az sayıda olanları güzeldi.Ama stardoll bu basit malları bize çok görüyorsa ne diyeyim artık !

Rockyc dedi ki...

Olamaz ya :( verdikleri bedavalarda güzel olsaydı keşke ..

Gökçen dedi ki...

Açıkçası, böyle birşeyi bekliyordum. Artık o kadar saçmalamaya başladı ki bu site, sürpriz olmadı benim için. i_r_e_m_166'ya da katılıyorum. Bedavaların hiçbir özelliği yoktu.
En azından benim için.

Manual Proxy konusuna gelirsem, moralim bozuldu. Çok zor geliyor o ayarları değiştirmek vs. Zaten genelde bilgisayara zarar verebiliyorlar.

Bu ara (özellikle son bir yıldır) büyük bir ayrımcılık da cabası. Gelen çoğu yeniliklerin nerdeyse hiçbiri, normal üyelere hitap etmiyor. Her site gib, paragöz oldular. Süperstar ayrıcalıkları yetmezmiş gibi, Royalty saçmalığı çıktı. Bu gidişle üye kaybetmesini umar hâle geldim.

Süperstarlık için verdiğim paralara da pişman olacak düzeye geldim. Stardoll gerçekten çok fena saçmalamaya başladı.

En kısa zamanda toparlanırsa ne âlâ. Hoş, çok zor gibi duruyor ya.

Hepinize, hepimize kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba, Öncelikle ben SStardollGirlll .. Sitenizi düzenli olarak takip ediyoruz. Bu haberden sonra sitemi kapattım :).

~~
Zaten bedavaların çoğu dandik dundukaydı.. Bazılarımız üşenebilir ve manuel onlara zor gelebilir.. O yüzden çok beğendiğimiz bir bedava olunca yapabilirler. Ben öyle yapıyorum. Ama manuel'i desteklemiyorsa.. Stardoll'da kendilerine bedavasız bir hayat tavsiye etmekten başka bir şey yok... Eğer yanlış düşünüyorsam bildirin :)

Sevgiler SStardollGirlll

Adsız dedi ki...

Her türlü saçmalığa devam ediyorlar. Bir tabir var ya, Allahları para olmuş. Öyle oldu. Eski üyeyim. Eskiden ço0k daha kolay ve keyfle oynayabiliyorduk. MAğaza ürünleri daha sık ve bol yenileniyordu. Uçuk fiyatlar bu kadar yoktu. Mesela ; DKNY ve LE vardı sadece el yakan. Şuan tamamen değişti. Ve Turkcell kullanılamıyor şimdi de. Hep Turkcell ile SS olmuştum. Gittikçe berbatlaşıyor stardolla dair her şey.

rabeba..

Erin dedi ki...

Türkcell ile S.s olunmuyor mu artık? :S

Adsız dedi ki...

Stardoll ile iletişme geçtim. Mesaj gönderdim.. Cvp vermişler. Tekrar düzeltileceğine dair. Ve dün olabildim. Artık Turkcell ile SS olunabiliyor.

rabeba..

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails