HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

28 Ağustos 2010 Cumartesi

Logolarımız!








Arkadaşlar bundan sonra konuların başında benim medoll'umu görürseniz o konuyu ben yollamışım. Tessa'nın medoll'unu görürseniz onuda Tessa yollamış demektir. Tessa'cım bunlarsan sana da yapacağım ancak hangi renk isrediğini bilmediğim için daha yapmadım. Sen buraya hangi renk istediğini nasıl istediğini falan yazarsan (beni çok zorlamasın XD) sanada yapacağım canım. 

*** *** ***




Vee Tassa'mm senin içinde hazırladım! Büyük olanda saçını siyah kullanmak zorunda kullandım. Umarım beğenmişsindir. Güzel güle kullan. Birde ikincisine Tessa994 yazdım istersen sadece Tessa'da yazabilirim.

11 yorum:

tessa994 dedi ki...

ttlım senin zevkine güveniyorum. İstediğin renk yapabilirsin. Ayrıca benide düşündüğün için teşekkür ederim. SAol :):)

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

^^ Ne kadar ahlaksızca sözler sarf edebiliyorsun! UNUTMAKİ KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR. Konularımı iğrenç mesajlarınla kirletme! Sana kalmadı benim bloguma yorum yapmak.

Adsız dedi ki...

Beğenmiyorsan defolup gidersin. Böylesine ahlaksızca küfürler sarfetmezsin. Ben sana gelip yalvardım mı ne olur gir diye? Selin'inki daha güzelse onunkine gir. BEĞENENE YAZIYORUM. SENİN GİBİ NANKÖRLERE DEĞİL!

tessa994 dedi ki...

ttlım terbiyesizce olan yorumları görmedim ama kendini üzme. bence gayet iyi olmuş. çoq beğendim. fikrin çoq hoş

Adsız dedi ki...

Fikre hakaret etmemiş toptan bloga hakret etmiş. Etmediği küfrüde bırakmamış! *Blogdaki düzeni bozan tüm yorumları kaldıracağız. Onlar saklanmayı yada başkaları okusunda neler demiş görsün diye orada durmayacak. Bunu sana değil yorumu yazan vayahut yazacak olan kişilere söylüyorum.* Beğenmene sevindim canım... Güle güle kullan!

Aslı dedi ki...

Lütfen düzgün konuş :@

Adsız dedi ki...

Cevap verme canım sen o yorumlara... O seviyeye düşme. Ben gördüğüm an siliyorum. Hiç sorun yok. Benim için onun yazdıklarının değeri sıfır. Ne takarım nede üzülürüm. Benim için sizle önemlisiniz. O gibiler asla DEĞİL!

HoneyBLOOMM~ dedi ki...

Süper olmuş Cnm Harika~~

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails