HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

30 Eylül 2011 Cuma

Miss Stardoll World Dünya Finalistimiz! CEREN.GK

Millleeeeeeeeeeet! Desteklediğim aday finale kaldı! CEREN.GK
Duyan duymayana duyursun, kim ne yaparsa yapsın OYLASIN OYLATSIN! Hak etmek konusunda denecek pek fazla kelime yok sanırım, elbette o her yönüyle HARİKA! Canı gönülden DESTEK verelim ve geçen yıl olduğu gibi bu yılda bir Türk üyeyi kraçile yapalım! Ne duruyorsunuz? Haydii! Oy verinn! :))

Ceren.GK'yı ziyaret etmek için TIKLA!



Yonca Ablamıza Oy Vermeyen Bizden Değil. :P
**Diğerlerinin tipi bence berbat. Bunu objektif bir şekilde baktığımızda görebiliyoruz. Onca kişiden enfazla 3 güzel çıkar. Saçma sapan süslenmiş herkes. Kraliçe olmayı değil Royalty olmayı haketmiyor hiç biri. :D

4 yorum:

StardollOfCrazy dedi ki...

OYUMUZ TABİSİDE ONA

Adsız dedi ki...

Yanlız Ona oy vermeyen bizden değil demişsin ve ben bu söze katılmıyorum canım, isteyen isteyene oy verir herkesin tarzı, düşüncesi, zevki kendine ...

Adsız dedi ki...

Cümlenin sonundaki ifadeye diikkate çekeim: ":P" Bu dalga geçmek anlamına geliyor. ;) İyice incelemeden yanlış düşünme, yanlış yorum yapma tatlım. :)

Adsız dedi ki...

Özür dilerim canım dikkat etmemişim .

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails