HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

12 Eylül 2011 Pazartesi

Hediye Metresi



Stardollda bildiğiniz gibi üyelere daha çok para harcatmak için arada bir bu hediye metresi (Gift O'Meter) denilen uygulama yapılıyor.Stardoll oynayanlar ve hesabına düzenli şekilde girenler bilir ama yinede küçük bir anlatım : Hediye metresi denilen şey siz belli miktarda stardollar veya starcoins harcadığınızda sizi küçük hediyelerle ödüllendirir.Hediyeleri çok güzel bulmuyorum ama sonrada en azından bazı üyeler satınca alıyor :) Ama normalde bu parayı harcayınca hediye almıyoruz , bu kampanyanında böyle bir güzelliği var.Neyse , bu kampanya 12 Eylülden 18 ine kadar.Yani almak istediğiniz birşey varsa ama umutla indirimi bekliyorsanız veya paranıza kıyamıyorsanız ya bu tarihler arasında alın yada almayın derim :)

(not : Bizim okul 4lü Quarter denilen bir Amerikan uygulaması yüzünden devlet okullarından 1 hafta önce açılıyor anlayacağınız bugün açıldı :) Blogla çok ilgilenemeyeceğim kusuruma bakmayın )

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tasarım yarısması yapmıssınız gördüm. tekrar yaparmısınız ? :)
sS_eEnN_aA

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails