HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

1 Ağustos 2011 Pazartesi

J-Stardoll-TR yorumu ile... Starpuan Saçları!

Resmin orjinal(büyük) boyutu için üzerine tıklayın. 

10 yorum:

Polyterpe dedi ki...

Tamamen katılıyorum.

Adsız dedi ki...

Resmi internette buldum. Canım sıkılıyordu alttaki Saç güzellik salonunda olacak yazısını sildim ve böyle bir şey yaptım. :D:D

tuyanaz dedi ki...

eline sağlık canım :) ama ben 6000 puanın 1.sinide seviyorum onun dışında tamamen haklısın :)

Adsız dedi ki...

Öncelikle harfi harfine katılıyorum çok doğru ve çok güzel emek harcamışsın sonuçta sadece tek bir şey merak ediyorumda 400 puandaki saç öyle değil gibi geldi güzellik salonuma girip baktım daha farklı bir saç galiba kesinlikle kötü eleştirmiyorum olabilir yani sadece bende mi farklı görünüyor yoksa saç böylemi demek amaçlıydım . Sizee bol bol başarılar diliyorum siteniz emek ve güzellik kokuyor neredeyse 1 senedir takipçinizim hoşçakalın sizi seviyorumm :)

Erilsu dedi ki...

katılıyorum canım

Adsız dedi ki...

Öncellikle böyle paylaşımlar yaptığınız ve bizleri bilgilendirdiniz ve tavsiye verdiğiniz için teşekkürler. :) Bir şey sormak istiyorum üstte yorum yapan kişiye bende katılıyorum 400 puanda gelen saç bu değil bu resimdeki saç eskiden miydi acaba sizde var mı? Bide 5500 ve 6000 puanda gelen saç Royalty ve Süperstarlar için mi yoksa Normal Üyeler için mi?

Adsız dedi ki...

Adsız starpoint saçları tüm üyeler için. :)
-Bu arada merhaba.Bunun gibi gönderiler için ve bedavalar için teşekkürler. :) ♥ Emeğinize sağlık ama bence 3500 starpoint saçı benim hoşuma gidiyor :))

Polyterpe dedi ki...

^^ Starpoint saçları tüm üyeler içindir.

Adsız dedi ki...

Birinci Adsız:

Ne demek tatım. Yorum yazdığınız için biz teşekkür ederiz. 400 puan saçı şimdi farrklı. Bu resim eskiden kaldığı için böyle canım. :) Dikkatini çekmesini sevindim. :) Fikirlerini paylaştığın için teşekkürler. :)

________________________________-

İkinci Adsız:
Canım selinares'inde dediği gibi Starpuan saçları tüm üyelere açıktır. :) Ve bu resimdeki 400 puan saçıyla, şuan güzellik salonundai 400 puan saçı farklı. Resimdeki eski puan saçı. :)

__________________________________

Selinares'ciğim yorum yaptığın için teşekkür ederim. 3500 saçı bana çocuksu geliyor ama kötü bir saç değil. :) Hatta kulanmasını bile çok yakışıyor. *-*

Adsız dedi ki...

Merhaba ben 1. adsızım :)
CrystaL , Yorumuma cevap verdiğiniz için çook teşekkür ederim çok mutlu oldum bu arada stardolldaki adım hopeangels adsız kalmıyım dedim :) Tekrar teşekkür ederim böyle düşüncelerini yazanlara cevap vermeniz size çok daha fazla artı getiriyor sizi seviyorum mükemmelsiniz emeğinize sağlık :)

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails