HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Bedava~ Elbise

 
Stardoll'a giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adrese gidin!
 
Farklı bir site açılacak, site yüklendikten sonra kapatın ve sütitinize gidin. Starplaza poşeti içinde süitiine gelecektir. :)
 
 

5 yorum:

Adsız dedi ki...

çok teşekkürler ilk denemede geldi :D
rica etsem normal üyelikler için biraz daha makyaj malzemesi koyar mısınız ? lütfen

Polyterpe dedi ki...

^^ Olduğunda koyabiliriz ancak. Stardoll ülkelerin bayramlarında yarışma yapıyor. Çoğunda da hediye ödülü oluyor. Yarışmaya katılınca hediye geliyor. Başka ülkelerin hediyelerini alabilmek için proxyleri kullanıyoruz. Yani hediyeleri biz seçmiyoruz, Stardoll seçiyor.

Gökçen dedi ki...

Teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

1.cisi ben sende birşey kopyalamıyorum hatta biz jeanstal konuştuk bedavalrın nasıl bulunduğunu bana söyledi ve hepsini kendim yapıyom
2.cisi ben blogu açalı iki bucuk sene oldu internetim olmadığı içib ilginemedim ve kapandı tekrardan açtım ben ismini m-stardoll yazmıtım sen benen görüp j-stardoll yazmışsın asıl sen bende kopyalıyosun

Adsız dedi ki...

Off akıllı! CrystaL JeanstaL ikiside aynı kişi yani BENİM! Beni deli ediyorsun! Ve beni salak sanıyorsun! Blogunda herşey benim blogumdan çalıntı! Ve bir bloga girmeidğinde o blog kapanmaz, yalan söyledğin buradan belli. Blogunu inceledim tüm resimler neredeyse benden. Yazılarında neredeyse buradan. Gerçekten yoruldum, bıktım, usandım. Sürekli yalan söylküyorsunuz ve sürekli emeklerimi, emeklerimizi ÇALIYORSUNUZ! Birazda siz emek harcamayı deneseniz. Birazda siz çabalasanız. Her konuda hazıra konmasanız? O aklınızı kullansanız?

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails