HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

6 Aralık 2010 Pazartesi

Bedava Mavi Elbise


Bu güzel mavi elbise için
1.goproxing.com adresine girin
2.açılan boşluğa http://www.stardoll.com adresini yapıştırıyoruz
3.üyelik girişimizi yapıyoruz..
4.Üstteki beyaz boşluğa da (adres çubuğu değıl) http://www.stardoll.com/en/campaigns/den_uk/contest.php?gift=true adresini yapıştırıyoruz..Bedavamız suitimizdedir!(DessertHallowen)

9 yorum:

Adsız dedi ki...

çok kotu yazıyorsun üztüne tıklanmıyor ben senden şikayetçiyim siteyi bırkmayı düşünüyorum stardoll haberleri mükemmel bir site ama selingirl geç bedava yazıyor ingiliz sieleler çok daha guzel

Adsız dedi ki...

katılıyorum yhaa bu ne biçim iş ??? gopronix açılmıyor bu arada Tessam bloga nasıl yazacağını öğretsin

Adsız dedi ki...

üsteki abuk sabuk konuşma bu siteyle ilgili... saçmalama... ben Jeanstal'ıMa Laf söyletmem (sitesinede) Ayrılarsan ayrıl çok da fifi yaNi ... stardolldaki adım 5starplaza5 :)

SILA dedi ki...

Bu arada bu yazılanlar bana mı bilmiyorum? biliyosunuz! ben bu bloga 1 aydır(neredeyse) emek veriyorum..Ben DessertHallowen'im Tessa994 değilim ayrıca..Bedavaları yazış tarzımı sevmiyorsanız bunu böyle kaba bir şekilde dile getirmenize gerek yok ..Ayrıca goproxing.com gayet güzel bir şekilde açılıyor..Bana iftira atmanızada gerek yok..Bide Jeanstal'a ben laf niye söyleyeyim o benim en iyi arkadaşım..Ayrıca çoğu sitede üstüne tıklanmıyor ..Benim elimde olan birşey değil!!!!Bide Arkadaşımız demiş ki:
"cok kotu yazıyorsun üztüne tıklanmıyor ben senden şikayetçiyim siteyi bırkmayı düşünüyorum stardoll haberleri mükemmel bir site ama selingirl geç bedava yazıyor ingiliz sieleler çok daha guzel " bizim sitemizi beğenmiyorsan girmeyeceksin, burayada böyle yorumlar yazıp bizi meşkul etmiyeceksin..Benim burda hakkımı savunmam size hakaretse yanılıyorsunuz..Bende insanım kendimi savunabiliyorum...Beni bu şekilde konuşmaya mecbur ettiniz ki ben böyle bir insan değilim!!!

Adsız dedi ki...

Ama sen öule yazmak zorundasın popüler olmak için değil tabiki ama yapılamıyor sadece sütenin adını yap yeter öburlerini zaten kopyalıyoruz ben ilk yorumu gonderen kişi

SILA dedi ki...

Bak tatlım ben hiçbir bedavanın yapılışını kendimde denemeden koymuyorum..Kendim yapıp sonra size aktarıyorum ki en doğru şekilde aktardığımı düşünüyorum..Peki siz yapamadığınız bedavayı neden benim hatammış gibi gösteriyorsunuz..Bende olan bedava herkesde olur..Yapamayan biri varsa benden yardımda isteyebilir...Seve seve yardım ederim yeter ki konuşmanıza dikkat edin..Çünkü gerçekten benim burda yazdığım(diğer yazarlar içinde geçerli)bir harf bile emek içeriyor..Lütfen bizimle konuşurken seviyeli konuşun..Biz size yardım etmek için elimizden geleni yaparız;)

Adsız dedi ki...

Yazarlarımı ben seçtim üzgünüm ama nasıl yazdıklarını sorgulamak size düzmeş. Üzerine tıklayamıyorsanız kopyalayın. Arada böyle pürüzlar çıkar Sıla'cım aldırma... Yazarlar arasında kıyaslamayada gerek yok... Şu anda bu blogun yazarı olarak Tessa & Desserthallowen ben gayet mutluyum... Sizlerinde fikirleri önemli ama bunu daha düzgün bir şekilde dile getirin.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar üstüne tıklanmıosa googleya yazın öyle girin bunu akıl edebilirsiniz bu arada adım es-es-8

Adsız dedi ki...

yha arkadaşlar siz neden sayfanın adminile düzgün konusmuonuz hem yukarı beyaz bosluga kopyalayın goproxing adresini bu kadar basit

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails