HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

30 Aralık 2011 Cuma

Veda...

     Evet... Böyle bir veda yazısı yazacağım aklıma gelmezdi sanırım... Yani açarken hep zirvede olmayı planlamıştım. Bir çok konuda da zirveye çıktığımı düşünüyorum ama artık düşüşe geçtik çünkü artık emek vermekten o yoğun tempodan sıkıldım. Sıkılmaktan ziyade bıkmak diyelim. Sınavlarım oldu ve ben blogdan uzak kalınca onu özlemediğimi fark ettim. Artık beni çekmiyordu. Ama benim için J-Stardoll-TR elbette güzel, elbette mükemmel bir şey! Açtığıma asla pişman olmadığım bir şey. Bana bir şeyler kazandırdı hep. Arkadaşlıklar, yeni bilgiler, yetenekler... Bunların bendeki yeri elbette büyük, hiç birinden vazgeçemem. Sizleri seviyorum. Bloga emek veren herkese teşekkür ediyorum. İlk yazarlarımdan tutun bazı bilgileri bize veren arkadaşlarıma kadar...


Ben, Starpopit, Tessa, GlossyBlacklady, Tuyanaz, DesssertHollowen, Nur_avril_41, Abcdefg91, anime1995... Ve izleyicilerimiz! Bizi takip ettiğiniziçin sonsuz teşekkürler... Destekleriniz için sonsuz teşekkürler! İsmini unuttuğum ama bu blogda en ufak bir emeği olan herkese teşekkürler!


Blog herdaim açık kalacak. Rehber bölümünden, ödüllerden vs. yararlanabilmeniz için. Birileri bu bloga girdiğinde içindeki emekleri her daim görebilecek. Bilgilerden faydalanabilcek...


J-Stardoll-TR kapanıyor. Yerini şimdi yükselişte ve benim ilerde ZİRVEde gördüğüm bloga veriyor. StardollofStarpopit.blogspot.com 
Erin ile kavga ederek tanıştık. Yani minik bir tartışmaydı aslında... Sonra bir gecede arkadaştan öte olduk. Erin  benim bir nevi güven kaynağım. O asla ihanet etmez, O'nun çok özel bir karakteri vardır. Elbette görebilene, görmek isteyene. O olabildiğince açıktır. Nettir. Özeldir o. Azimlidir. Bu yüzden şu an J-Stardoll-TR'nin yerine geçmeyi HAKEDİYOR! O en iyilerden biri olmayı hakediyor. Bunun için çaba sarf ediyor. O blogger aleminin en başarılısı. Size verebileceği hizmet en üst düzeyde. Buna inanıyorum.


Tamam daha fazla uzatıp canınınızı sıkmayacağım. Hepinizi seviyorum, hepinize teşekkür ederim. İyi ki sizlerle tanıştım. Ve artık StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!


Kimilerinin JeanstaL'ından Kimilerinin KristaL'inden Kimilerinin KristaL ablasından:


HOŞÇAKALIN!

5 yorum:

esra... dedi ki...

böyle bir bloğun kapanması gerçekten üzücü ama bir taraftan da erin'le neler başarabileceğinizi tahmin edebiliyorum ve bu beni hatta bir çoğumuzu tatmin ediyor. başaracağınızı umuyorum.

SEBOTA_58 dedi ki...

Aklıma gelmezdi. Başaracağına inanıyorum ama. İnşallah hayırlı olur canım :)

Gökçen dedi ki...

Bşataki kocaman yazıyı görünce "N'oluyoruz?" diye bir soru geçti aklımda. Meğerse cevap aşağıdaymış.

Senin veda mektubunu yazacağın aklının ucundan geçmeyeceği gibi, benim de bu mektubu okumak aklımın ucundan geçmezdi. Çok farklı duyguyla doldum okurken. Bir an şaşırdım, belki de biraz kızdım. Ama en iyi kararı verdiğine, Erin ve diğer tüm arkadaşlarla yükseleceğine ve zirveye çıkacağına eminim.
İsmimin bu mektupta geçmesi de benim için ayrı bir sürpriz oldu tabii. Teşekkür etmeli miyim bilemiyorum. Ama bu blogda kısa süre için de olsa çalışmak, sizlerle iletişim hâlinde olmak kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar önemli ve mutluluk vericiydi.

Umarım, her şey için en iyisi olur.
Yeni yıla, yeni Blog'la (aslında yeni değil ama aklıma gelen kelime bu) giriyorsun. Hem senin, hem Erin'in hem de tüm emeği geçenlerin dilekleri gerçek olur. Başaracağınıza gönülden inanıyorum.

Hoşçakal. ♥

dayrayram dedi ki...

Gökçen'immm! ♥

Kusura bakma yeni okuyorum. Buraya girmiyordum uzun süredir. Belki hepinize fark ettiremiyorum ama tüm yazarlarım benim için özeldir. ♥ Sen de onlardan birisin. Yazısını okuyunca sevindim aslında. Benim yanımda olan insanlara değer veririm sana da öyle. Off.. Cümlelerimi kuramadım, üzgünüm. Tekrar söyleyeyim hepinizi seviyorum. ♥

Adsız dedi ki...

Çok üzüldüm gercekten bu bloga çok emek verdiniz ben stardolla girmeden önce buraya girersin en yeni haberleri hep buradan ve starpopitten öğrenirsin sizlere çok teşekkür ederiz bu zamana kadar ki emekleriniz ve uğraşlarınız için sizleri gercekten çok seviyorum hayatiniZda basarılarının devamını diliyorum

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails