HABERLER...

StardollofStarpopit.blogspot.com 'dan DEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

29 Mayıs 2011 Pazar

Royalty Olmak Sabır İster



Evt arkadaşlar artık biz ne zaman Royalty olacağımızı öğrenebiliyoruz..Stardoll bize bu kolaylığı sağlıyor ama biraz sabır gerektiren bir iş..Neden diyeceksiniz; çünkü ne zaman Royalty olacağınızı kalan gün sayısından öğrenebiliyoruz. öğrenince biraz moraliniz bozulabilirama beklemeye değer işin ucunda Royalty'lik var. ..(300- 200 gün beklemek, sizi bıktırsada !)Birde kötü yanı var biliyorsunuz Royalty sadece süperstar olan üyelere özel bir özelliktir..Süperstar olmadığınız sürece royalty gününüz devam etmez yani 100 boyunca eğer süperstar iseniz royalty günlerimiz aynı bir kum saati gibi boşalır ama süperstarlığımız bittiğinde bu kum saati durur..Ve Royalty olduğunuzda da süperstar olmak zorundasınızdır..Süperstarlığınız bittiğinde Royalty hesabınız donar taki tekrar süperstar olana kadar..Evt ne zmn Royalty olacağını merak eden Süperstarların Süperstarların para birimi olan Stardollar işaretine basmaları yeterlidir :)

7 yorum:

thehazelberry dedi ki...

Bİ SORUM VAR!?!
neden bendeki royalty ye kalan gun sayısı bir aydır değişmiyo??? yayın mesajlarına 200 sd harcadım.... hep yeni şeyler aldım insanların ziyaretçi defterlerine yazdım.... herşeyi yaptım ama değişmiyo!?!

Adsız dedi ki...

Benimki de değişmiyor nedeni ne?! :S 2 gün kalmış royaltyliğime ama 3 gündür DEĞİŞMİYOR :s

Adsız dedi ki...

Ben oyunu 1 aydır oynuyorum ve Royalt olmama 98 gün kaldı sanırım oyunu çok oynadığım ve aktif şekilde yayın mesajı yolladdığım için çünkü diğer ss hesabımda 1 yıllık omasına rağmen 322 gün var tuhaf ...

Adsız dedi ki...

Arkdaşımın açılmayan 4 odası olmasına ve puanının 1000 olmasına rağmen nasıl royalty olduğunu anlayamıyorum :D ??? Sizce bu nasıl olmuş olabilir

Adsız dedi ki...

Benim de değimiyor royalt olmama normolde daha az olması gerekirken 125 gün kaldı diyor ne gariğ bence bunu stardoll ekibine belirtelim.

Adsız dedi ki...

yaa nasıl söylermisin

Adsız dedi ki...

arkadaslar super star ne kadar olursanız okadar royalty olmaya yaklasırsınız

Yorum Gönder

Merhaba!
Fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Tüm yorumları okuyup, cevaplıyoruz.


**Lütfen yorumunu göndermeden önce kaydın tarihini incele. Eğer 6 ay kadar geçmiş bir süreye dayanıyorsa yorum yazmamanı öneririz. Yeni başlıkları incele ve bizim için değerli olan düşüncelerini paylaş! :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts with Thumbnails